BURDUR BELEDİYESİ İLE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK
14 Ocak 2026
Okunma sayısı : 33
Tüm Yerel-Sen olarak, Burdur Belediyesi ile 2026–2027 dönemini kapsayan Sosyal Denge Sözleşmemizi en yüksek tavan oranında imzaladık. İmza törenine Tüm Yerel-Sen Burdur Şube başkanımız Mesut Çörekli ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.
Kararlılıkla yürüttüğümüz bu sürecin sonucunda imzalanan sözleşme; üyelerimizin ekonomik, sosyal ve özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi açısından önemli kazanımlar içermektedir. Tüm Yerel-Sen olarak, emeğin karşılığını alması, çalışma barışının güçlendirilmesi ve üyelerimizin haklarının eksiksiz biçimde güvence altına alınması için dün olduğu gibi bugün ve yarın da mücadelemizi sürdüreceğiz.
İmzalanan sözleşmede emeği geçen Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e ve Belediyemizin kıymetli bürokratlarına teşekkür eder, sözleşmemizin tüm üyelerimize, ailelerine ve Burdur Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileriz.